X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Activiteiten

Op deze pagina vindt u alle activiteiten van de Nederlandse Foxterrier Club

zondag
06
december
14:00 uur - Lezing "You are the judge"

Op interactieve wijze laat Hildeward Hoenderken je door de ogen van de keurmeester je naar de Foxterrier kijken. Dus altijd al willen weten waar de keurmeester tijdens een dogshow bij een Foxterrier op let? Dan mag je deze interactieve bijeenkomst niet missen.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor fokkers en belangstellenden.

Vanwege de COVID-19-maatregelen moet u zich voor deze fokkersbijeenkomst - liefst voor 1 december a.s. - per mail (secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl) aanmelden.

zondag
06
december
14:00 uur - Fokgeschiktheidskeuring

Zoals het er nu naar uitziet worden er voorlopig geen dogshows gehouden, wat betekent dat er geen kwalificaties voor de fok kunnen worden behaald.

De Nederlandse Foxterrier Club wil daarom haar fokkers de gelegenheid bieden hun Foxterrier te laten keuren op fokgeschiktheid.

Vooralsnog is het de bedoeling een aankeuring van Foxterriers te combineren met deze Fokkersbijeenkomst. Bij de fokgeschiktheidskeuring of aankeuring wordt er geen kwalificatie gegeven, maar door de raskeurmeester via een aankeuringsrapport aangegeven of uw Foxterrier geschikt of niet geschikt is voor de fok.

Wilt u zich voor de aankeuring aanmelden, dan kunt u dat doen door een e-mail met een scan van de stamboom te sturen naar secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl.

Vermeld dan ook het ras, de geboortedatum en het NHSB-nummer van de hond.
Voor deze aankeuring vragen wij een bijdrage van € 25 per Foxterrier. Wij verzoeken u vriendelijk uw bijdrage gelijktijdig met de verzending van de aanmelding over te maken op IBAN-nummer: NL42 INGB 0000574280 ten name van Penningmeester N.F.C. onder vermelding van 'Aankeuring N.F.C. 2020' en het NHSB-nummer van uw hond(en).

Het aankeuringsreglement is te raadplegen via: https://nederlandsefoxterrierclub.nl/CMS/docs/7529_1534857306.pdf

Mocht de Fokkersbijeenkomst, door COVID-19-maatregelen, toch niet doorgaan dan wordt naar een andere mogelijkheid uitgeweken. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Wij zien uw aanmelding voor de Fokkersbijeenkomst en/of de Fokgeschiktheidskeuring met belangstelling tegemoet en hopen u op 6 december a.s. op gepaste afstand te mogen begroeten!

zaterdag
23
januari
13:00 uur - Jachttraining

De training vindt plaats bij Geurie Vastenburg, Ruwendaalseweg 5, Putten. Aanmelden via jacht@nederlandsefoxterrierclub.nl

Verzamelen om 12:45 met koffie en thee

 
Lezing "You are the judge" 6 december

Deze bijeenkomst is bedoeld voor fokkers en belangstellenden Op interactieve wijze laat Hildeward Hoenderken je door de ogen van de keurmeester je naar de Foxterrier kijken. Dus altijd al willen weten waar de keurmeester tijdens een dogshow bij een Foxterrier op let? Dan mag je deze interactieve bijeenkomst niet missen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor fokkers en belangstellenden. Vanwege de COVID-19-maatregelen moet u zich voor deze fokkersbijeenkomst - liefst voor 1 december a.s. - per mail (secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl) aanmelden.