X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Activiteiten

Op deze pagina vindt u alle activiteiten van de Nederlandse Foxterrier Club (onder voorbehoud vanwege maatregelen COVID-19)

zaterdag
09
oktober
13:00 uur - Jachttraining

De training wordt gegeven door Geurie Vastenburg op haar eigen terrein. Het adres is: Ruwendaalseweg 5 in Putten. Parkeren doe je naast de paardenbak. Je wordt verwacht om 12.45 voor koffie en thee. De training start om 13.00 uur en duurt tot ± 15.00 uur.  

zondag
17
oktober
10:30 uur - Boswandeling

Wij nodigen je van harte uit voor een gezamenlijke wandeling op zondag 17 oktober op het Landgoed Mariëndaal, een prachtig bosgebied bij Arnhem en Oosterbeek.

Mariëndaal is een losloopgebied voor honden. Hier kun je volop genieten van het heuvelachtige landschap, glooiende weilanden, de Groene Bedstee en een mooie vijver met puur bronwater. Schoner zwemwater voor onze foxen bestaat bijna niet! De route is over een afstand van 1,5 kilometer toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens.

Ook aan de horeca is gedacht! Na de wandeling, die ongeveer een uur zal duren, kun je terecht bij de theeschenkerij van Hoeve Klein Mariëndaal voor een hapje of een drankje. Op dit terrein moeten honden wel aan de lijn.

Wij verzamelen om 10.30 uur, de wandeling start om 10.45 uur.

Startlocatie:
Parkeerplaats Mariëndaal, Schelmseweg 86, 6861 WZ Oosterbeek.

Hopelijk zien wij jou met jouw foxterriër(s) in het mooie bos van Landgoed Mariëndaal.

PS: Neem geen loopse teven mee met de wandeling.

zondag
31
oktober
15:00 uur - Algemene Leden Vergadering N.F.C.

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Nederlandse Foxterrier Club

Het bestuur nodigt hierbij haar leden uit tot het bijwonen van een 

Algemene Ledenvergadering (ALV). Vanwege het coronavirus kiest het bestuur ervoor deze vergadering niet in het voorjaar, maar in het najaar 2021 te laten plaatsvinden. 

Doordat in 2020 geen ALV van de Nederlandse Foxterrier Club heeft kunnen plaatsvinden wordt in deze vergadering teruggekeken op de jaren 2019 en 2020.

 

De ALV wordt gehouden op 31 oktober 2021 in Schimmel 1885 in Woudenberg en vangt aan om 15.00 uur.
Voorafgaande aan de Algemene Ledenvergadering wordt, op dezelfde locatie, om 13.00 uur een seminar gehouden. Het bestuur heeft de heer Hildeward Hoenderken bereid gevonden een lezing te houden over dekking tot geboorte van pups. 

Aanmelden voor dit seminar en de Algemene Ledenvergadering is verplicht en doet u door een 

een e-mail te sturen naar secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl.

zondag
21
november
08:00 uur - Strandwandeling

Aanvullende informatie volgt

zondag
28
november
10:00 uur - Kampioenschapsclubmatch Foxterrier

Datum:        zondag 28 november 2021
Aanvang:      10.00 uur (zaal open vanaf 9.00 uur)
Locatie:        Schimmel 1885, Stationsweg Oost 243 in Woudenberg
Keumeester:  Mevrouw N.G. Timmermans-Kadenko

De KCM van de N.F.C. staat inmiddels bekend als een gezellig evenement waarin in gemoedelijk sfeer kennis kan worden gemaakt met het showen en kan daardoor een leuke opstap zijn naar een officiële FCI-show. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om veel Foxterriers samen te zien. 

Om ons ras de Foxterrier als vanouds in de picture te zetten hebben wij uw hulp nodig om deze KCM tot een succes te maken. Dus heeft u een leuke Foxterrier, aarzel niet om deze aan de raskeurmeester te laten zien. 
Voor ons ras is het overigens ook belangrijk dat senioren en veteranen worden ingeschreven om zo te laten zien dat de Foxterrier op leeftijd ook in goede gezondheid verkeert. De KCM is – zeker ook voor de wat oudere Foxterrier - een leuk dagje uit en er zijn mooie prijzen te winnen!
Dus schroom niet, schrijf in en laat ons genieten van uw Foxterrier!

De inschrijving is overigens open voor alle Foxterriers met stamboom.
Bij voldoende inschrijvingen wordt het dubbele CAC toegekend door de Raad van Beheer.

Inschrijven voor de Kampioensclubmatch N.F.C. kan tot uiterlijk 19 november 2021 bij voorkeur online via het digitale inschrijfformulier op onze website https://nederlandsefoxterrierclub.nl/kcm2021.php

Het kan ook door het ‘papieren’ inschrijfformulier, wat in het komend clubblad De Foxterrier wordt gepubliceerd, volledig en duidelijk in te vullen en vervolgens te sturen naar:

 

Secretariaat N.F.C.

Kantmos 4

3994 KJ  Houten

secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl

 

Uw inschrijving zien wij met zeer veel belangstelling tegemoet!