X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Informatie Kampioenschapsclubmatch 2020

Informatie Kampioenschapsclubmatch KCM

AFGELAST VANWEGE COVID-19 MAATREGELEN

Op zondag 29 november 2020 houdt de N.F.C. NIET haar jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch "KCM" in het TKV-gebouw, Bulkweg 1 in Tiel. De sluitingsdatum voor het inschrijven is tot GESLOTEN.

Voor informatie zie hieronder en voor inschrijven KLIK HIER

Alle reeds betaalde inschrijvingsbedragen worden geretourneerd!

Kampioenschapsclubmatch N.F.C.

Datum: Aanvang: Locatie:

zondag 29 november 2020
10.00 uur (zaal open vanaf 9.00 uur) TKV-gebouw, Bulkweg 1 in Tiel

Op zondag 29 november 2020 organiseert de Nederlandse Foxterrier Club (N.F.C.) haar kampioenschapsclub- match (KCM). Als locatie is gekozen voor het TKV-gebouw in Tiel.
Graag nodigen wij u met uw Foxterrier(s) uit hier aan deel te nemen.

Voor deze KCM is de heer J.J. van den Berg als keurmeester uitgenodigd (klik hier voor informatie). Hij is een ervaren fokker/keurmeester. Het bestuur van de N.F.C. is er dan ook trots op dat hij deze uitnodiging heeft geaccepteerd en hoopt dat daarmee veel inschrijvingen volgen.

De KCM van de N.F.C. staat inmiddels bekend als een evenement waarin in gemoedelijk sfeer kennis kan worden gemaakt met het showen en kan daardoor een leuke opstap zijn naar een officiële FCI show. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om vele Foxterriers samen te zien.

Om ons ras de Foxterrier als vanouds in de picture te zetten hebben wij uw hulp nodig om deze KCM tot een succes te maken. Dus heeft u een leuke Foxterrier, aarzel niet om deze aan een raskeurmeester te laten zien.

De inschrijving is open voor alle Foxterriers met stamboom. Bij voldoende inschrijvingen wordt het dubbele CAC toegekend door de Raad van Beheer.

Het bestuur hoopt vele leden in Tiel te mogen begroeten en rekent op veel inschrijvingen om dit evenement te laten slagen.

Inschrijven voor de Kampioensclubmatch N.F.C. kan tot uiterlijk tot 22 november 2020 bij voorkeur online via het digitale inschrijfformulier op onze website. Het kan ook door het ‘papieren’ inschrijfformulier in het clubblad De Foxterrier volledig en duidelijk in te vullen en te sturen naar:

Secretariaat N.F.C.
Kantmos 4
3994 KJ Houtensecretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl

Uw inschrijving zien wij met zeer veel belangstelling tegemoet!