X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Informatie Kampioenschapsclubmatch 2019

Informatie Kampioenschapsclubmatch KCM

Op zondag 1 december 2019 houdt de N.F.C. haar jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch "KCM" in het TKV-gebouw, Bulkweg 1 in Tiel. De sluitingsdatum voor het inschrijven is verlengd tot 24 november 2019.

Voor informatie zie hieronder en voor inschrijven --> klik hier

Kampioenschapsclubmatch N.F.C.

Datum: Aanvang: Locatie:

zondag 1 december 2019
10.00 uur (zaal open vanaf 9.00 uur) TKV-gebouw, Bulkweg 1 in Tiel

Op zondag 1 december 2019 organiseert de Nederlandse Foxterrier Club (N.F.C.) haar kampioenschapsclub- match (KCM). Als locatie is gekozen voor het TKV-gebouw in Tiel.
Graag nodigen wij u met uw Foxterrier(s) uit hier aan deel te nemen.

Voor deze KCM is mevrouw Elly Weijenborg-Weggemans als keurmeester uitgenodigd.
Mevrouw Weijenborg-Weggemans is een zeer ervaren raskeurmeester van Foxterriers.
Het bestuur van de N.F.C. is er dan ook trots op dat zij deze uitnodiging heeft geaccepteerd en hoopt dat daarmee veel inschrijvingen volgen.

De KCM van de N.F.C. staat inmiddels bekend als een gezellig evenement waarin in gemoedelijk sfeer
kennis kan worden gemaakt met het showen en kan daardoor een leuke opstap zijn naar een officiële FCI show. Daarnaast is het natuurlijk geweldig om vele Foxterriers samen te zien.

Om ons ras de Foxterrier als vanouds in de picture te zetten hebben wij uw hulp nodig om deze KCM tot een succes te maken. Dus heeft u een leuke Foxterrier, aarzel niet om deze aan een raskeurmeester te laten zien. Voor het ras is het overigens heel belangrijk dat senioren en veteranen worden ingeschreven en zo te laten zien dat de Foxterrier in goede gezondheid is en oud kan worden. Daarom zetten we dit jaar de ‘oudjes’ extra in het zonnetje! De KCM is – zeker ook voor de wat oudere Foxterrier - een leuk dagje uit en er zijn mooie prijzen te winnen!

Dus schroom niet en schrijf ook uw senior of veteraan in en laat ons genieten van deze bijzondere ‘oudjes’! De inschrijving is open voor alle Foxterriers met stamboom.
Bij voldoende inschrijvingen wordt het dubbele CAC toegekend door de Raad van Beheer.

Het bestuur hoopt vele leden in Tiel te mogen begroeten en rekent op veel inschrijvingen om dit evenement te laten slagen.

Inschrijven voor de Kampioensclubmatch N.F.C. kan tot uiterlijk tot 17 november 2019 bij voorkeur online via het digitale inschrijfformulier op onze website. Het kan ook door het ‘papieren’ inschrijfformulier in het clubblad De Foxterrier volledig en duidelijk in te vullen en te sturen naar:

Secretariaat N.F.C.
Kantmos 4
3994 KJ Houtensecretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl

Uw inschrijving zien wij met zeer veel belangstelling tegemoet!