X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Lidmaatschap opzeggen voor 2021?

Graag uw lidmaatschap opzeggen voor 1 december 2020 wanneer u in 2021 geen lid meer wil zijn.

Dit moet schriftelijk (mag ook per email) aan de ledenadministratie of penningmeester gemeld worden.

Controleert u zelf ook nog even of u uw lidmaatschapsbijdrage voor 2020 en/of andere bijdrage betaald heeft? Opzeggen is pas mogelijk nadat u niets meer verschuldigd bent aan de vereniging.

Het jaar waarvoor opgezegd wordt:  2021     2022     2023   

De datum van het insturen van dit formulier bepaalt welk jaar opgezegd kan worden. Voor 1 december van het lopende jaar kan het lidmaatschap van het volgende jaar worden opgezegd. Alleen wanneer deze email is bevestigd door een bevestigingsemail, is de afmelding correct ingediend.

  • Ik  -vul hierboven in- met lidnummer -vul hierboven in- (en, indien van toepassing, gezinslid ) wens mijn lidmaatschap op te zeggen voor het jaar -vul hierboven in-.
  • Ik ben bewust van het feit dat ik contributie verschuldigd ben tot en met het einde van mijn lidmaatschap en dat moet worden opgezegd voor 1 december voor het volgende jaar
  • Ik zorg ervoor dat de volledige contributie is voldaan op de datum van deze afmelding.
  • Wanneer ik desondanks toch niet aan mijn contributieverplichting heb voldaan, dan machtig ik de penningmeester van de Nederlandse Foxterrier Club dit bedrag van mijn bovenstaande bankrekening te incasseren (incassant ID NL36ZZZ40532004000) door het insturen van dit formulier

Het bestuur van de Nederlandse Foxterrier Club bedankt u voor de steun die u ons heeft gegeven tijdens uw lidmaatschap. Graag vernemen we van u wat de vereniging kan verbeteren teneinde haar leden beter van dienst te zijn en of verwachtingen die (niet) zijn uitgekomen.

  Ik bevestig deze gegevens.

 
Wisseling keurmeester KCM

Niet mevrouw Nadija Timmermans-Kadenko, maar de heer Hans van den Berg zal op 29 november 2020 de Foxterriers keuren tijdens onze KCM. De heer Van den Berg is een ervaren en internationaal keurmeester. Reden voor deze wisseling is dat, de eerder uitgenodigde keurmeester, mevrouw Nadija Timmermans-Kadenko, afgelopen weekend ook Foxterriers tijdens de Honden Tentoonstelling Maastricht heeft gekeurd. Vanwege het korte tijdbestek tussen de HTM en onze KCM heeft, in overleg met mevrouw Timmermans, de organisatie ervoor gekozen een andere keurmeester te benaderen. Het bestuur van de N.F.C. is blij dat de heer Van den Berg positief op de uitnodiging heeft gereageerd en hoopt dat veel inschrijvingen volgen. Uw Foxterrier inschrijven voor de KCM kan tot 22 november a.s. via het digitale inschrijfformulier op onze website

Lezing "You are the judge"

Op interactieve wijze laat Hildeward Hoenderken je door de ogen van de keurmeester je naar de Foxterrier kijken. Dus altijd al willen weten waar de keurmeester tijdens een dogshow bij een Foxterrier op let? Dan mag je deze interactieve bijeenkomst niet missen. Deze bijeenkomst is bedoeld voor fokkers en belangstellenden. Vanwege COVID-19 volgen verdere details over dit evenement op een later moment.