X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Lidmaatschap opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap beëindigen door onderstaand formulier volledig ingevuld te versturen.

Controleert u zelf ook nog even of u uw lidmaatschapsbijdrage en/of andere bijdrage betaald heeft? Opzeggen is pas mogelijk nadat u niets meer verschuldigd bent aan de vereniging.

Het jaar waarvoor opgezegd wordt:  2022     2023     2024   

De datum van het insturen van dit formulier bepaalt welk jaar opgezegd kan worden. Voor 1 december van het lopende jaar kan het lidmaatschap van het volgende jaar worden opgezegd. Alleen wanneer deze email is bevestigd door een bevestigingsemail, is de afmelding correct ingediend.

  • Ik  -vul hierboven in- met lidnummer -vul hierboven in- (en, indien van toepassing, gezinslid ) wens mijn lidmaatschap op te zeggen voor het jaar -vul hierboven in-.
  • Ik ben bewust van het feit dat ik contributie verschuldigd ben tot en met het einde van mijn lidmaatschap en dat moet worden opgezegd voor 1 december voor het volgende jaar
  • Ik zorg ervoor dat de volledige contributie is voldaan op de datum van deze afmelding.
  • Wanneer ik desondanks toch niet aan mijn contributieverplichting heb voldaan, dan machtig ik de penningmeester van de Nederlandse Foxterrier Club dit bedrag van mijn bovenstaande bankrekening te incasseren (incassant ID NL36ZZZ40532004000) door het insturen van dit formulier

Het bestuur van de Nederlandse Foxterrier Club bedankt u voor de steun die u ons heeft gegeven tijdens uw lidmaatschap. Graag vernemen we van u wat de vereniging kan verbeteren teneinde haar leden beter van dienst te zijn en of verwachtingen die (niet) zijn uitgekomen.

  Ik bevestig deze gegevens.