X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Lidmaatschap opzeggen?

U kunt uw lidmaatschap beëindigen door onderstaand formulier volledig ingevuld te versturen.

Controleert u zelf ook nog even of u uw lidmaatschapsbijdrage en/of andere bijdrage betaald heeft? Opzeggen is pas mogelijk nadat u niets meer verschuldigd bent aan de vereniging.

Het jaar waarvoor opgezegd wordt:  2023     2024   

De datum van het insturen van dit formulier bepaalt welk jaar opgezegd kan worden. Voor 1 december van het lopende jaar kan het lidmaatschap van het volgende jaar worden opgezegd. Alleen wanneer deze email is bevestigd door een bevestigingsemail, is de afmelding correct ingediend.

  • Ik  -vul hierboven in- met lidnummer -vul hierboven in- (en, indien van toepassing, gezinslid ) wens mijn lidmaatschap op te zeggen voor het jaar -vul hierboven in-.
  • Ik ben bewust van het feit dat ik contributie verschuldigd ben tot en met het einde van mijn lidmaatschap en dat moet worden opgezegd voor 1 december voor het volgende jaar
  • Ik zorg ervoor dat de volledige contributie is voldaan op de datum van deze afmelding.

Het bestuur van de Nederlandse Foxterrier Club bedankt u voor de steun die u ons heeft gegeven tijdens uw lidmaatschap. Graag vernemen we van u wat de vereniging kan verbeteren teneinde haar leden beter van dienst te zijn en of verwachtingen die (niet) zijn uitgekomen.

  Ik bevestig deze gegevens.