X Sluit venster

Speciaal voor leden

Leden van de Nederlandse Foxterrier Club hebben toegang tot extra informatie.
Om deze te bereiken dient u hieronder in te loggen.

FOTO´S
LEDEN
  
Menu | Nederlandse foxterrierclub

Informatie N.F.C. Jaaropening 2021 met Bingo

Wie is er niet aan toe om weer gezellig samen te komen met mede Foxterrier liefhebbers?

We willen net als andere jaren ook dit verenigingsjaar gezellig met z’n allen openen. Een beetje terrier laat zich nergens door tegenhouden en dat geldt dan natuurlijk ook voor de baasjes. Wij zouden het dan ook ontzettend leuk en gezellig vinden om u op vrijdagavond 19 februari te mogen verwelkomen op de N.F.C. jaaropening. U hoeft zich geen zorgen te maken over een avondklok, het aantal personen, wie de hond uitlaat of de weersomstandigheden, want u kunt lekker met al uw vier en/of 2 benige huisgenoten plaatsnemen achter uw PC, laptop, chromebook, tablet of smartphone. Dat is niet alleen leuk omdat u erbij bent op het moment dat onze voorzitter, Kees Warmenhoven, het jaar officieel opent en wij u vertellen wat de N.F.C. u dit jaar hopelijk zal gaan bieden, maar ook omdat u élkaar weer

even kunt zien en horen.  Er moet op zo’n evenement natuurlijk ook wat actie zijn, omdat wij natuurlijk, net als onze foxen, ontzetten actief en fanatiek zijn en altijd in voor een spelletje. Daarom zal de hoofdactiviteit deze avond een spannende Bingo met leuke prijzen zijn.

We spelen 3 rondes én een extra superronde. In iedere ronde zijn er 3 winmomenten, de laatste voor een volle kaart.

Als lid van de N.F.C. mag u voor uzelf of voor het hele gezin (andere leden van uw huishouden), per ronde zoveel kaarten bestellen als u wilt, maar bij elke ronde spelen we met nieuwe kaarten. Aan de superronde kan worden deelgenomen als u in alle andere rondes ook hebt meegespeeld.

Kosten voor de 1e, 2e en 3e ronde €1,- per kaart

Kosten voor de superronde €2, - per kaart

De kaarten krijgt u na betaling per mail toegezonden, met de juiste kaarten voor de juiste ronde. U

kunt de kaarten tijdens de bingo makkelijk digitaal invullen, maar uitprinten en ouderwets met de pen wegkruizen kan ook.

Uiteraard wordt er bij een bingo gecontroleerd of het echt bingo is. We denken er nog even over na of we u voor een valse bingo zelf een liedje of dansje laten uitvoeren of dat u de kunsten van uw hond(en) daarvoor mag inzetten J.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 16 februari. Uitsluitend leden kunnen zich aanmelden op de Facebookpagina van de Nederlandse Foxterrier Club d.m.v. een persoonlijk bericht of per mail naar activiteiten@nederlandsefoxterrierclub.nl . Als u nog vragen heeft kunt u ook via die wegen contact opnemen met de activiteitencommissie.

Dit willen wij bij aanmelding van u weten:
- Voor welke rondes (1e, 2e, 3e) u kaarten wilt ontvangen en hoeveel kaarten per ronde,

- hoeveel kaarten u voor de superronde wilt ontvangen
- op welke wijze u wilt betalen:
  1. Wij sturen u een betaalverzoek via WhatsApp of Messenger,
  2. U maakt het totaalbedrag over op IBAN: NL42 INGB 0000574280 t.n.v. Nederlandse Foxterrier Club en    
       onder vermelding van ‘Bingo’.
- naar welk e-mailadres wij de kaarten mogen sturen,

U bent niet verplicht alle rondes mee te spelen. Maar u kunt alleen met de superronde meespelen als u aan ronde 1, 2 en 3 hebt meegespeeld. Samen met de kaarten krijgt u de instructie voor deelname en een link naar de online bijeenkomst toegestuurd.

We doen het natuurlijk allemaal voor het plezier en de gezelligheid, maar er is ook iets te winnen. In de eerste 3 rondes zijn er vooral kleine leuke prijsjes voor de hond(en) en baasjes te winnen. In de superronde worden de prijzen natuurlijk groter, waaronder een gratis trimbeurt voor uw glad- of draadhaar Foxterrier (aangeboden door een aangesloten fokker) en een boek van mevrouw B. van der Hoeven – de Meyier.